Vés al contingut

Mostrar l’experiència d’emprenedors d’èxit en l’àmbit salut ajuda a visibilitzar rols que serveixin de model a altres investigadors del sector, afavorint la seva opció per l’emprenedoria i, per tant la transferència tecnològica. Per això, Biocat organitza la 8a edició del Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre, que acosta a estudiants i investigadors l’experiència personal dels principals bioemprenedors de Catalunya.

“Claus per Bioemprendre” s’adreça a estudiants i llicenciats en ciències de la vida, estudiants de màster, doctorats i joves investigadors. La propera edició del curs tindrà lloc els dies 15, 22 i 29 de maig de 2018, de 18:00 a 21:00hores. L’inscripció és oberta fins a l’11 de maig 2018.

Al llarg de tres sessions de tres hores cadascuna, “Claus per Bioemprendre” mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica.

Aquesta edició comptarà amb la participació de:

 

Consulta aquí el programa complet del curs “Claus per Bioemprendre".

 

“Al llarg d’aquest curs, bioemprenedors d’èxit comparteixen la seva experiència personal, la passió  per l’emprenedoria, per iniciar un projecte i per crear valor per a la societat –destaca Jordi Naval, director d’Estratègia de Biocat-. Coneixereu de primera mà els encerts, fracassos, problemes i satisfaccions  que comporta bioemprendre”.

El curs “Claus per Bioemprendre” compta amb la col·laboració de l'Associació de Biotecnòlegs de Catalunya i CataloniaBio & HealthTech, i el suport de la Fundació Dr. Antoni Esteve.

 

Registra’t per assistir al curs “Claus per Bioemprendre".

 

Amb el suport de*:

*Amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.