Vés al contingut

Doctorat, amb experiència investigadora acreditada, alt nivell anglès i ser autor o coautor d'almenys tres articles en revistes incloses al Science Citation Index. Aquest és el perfil del candidat a la beca-contracte de Novartis España per realitzar al Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona.

La vigència de la beca-contracte és a partir de gener de 2011, i té una durada de dos anys amb una remuneració de 30.000 euros bruts anuals. El gran valor afegit: treballar al CRG i el seu entorn. El CRG està integrat en el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), al costat d'altres institucions de recerca biomèdica com l'Institut Municipal d'Investigació Mèdica (IMIM), el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB) i el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

Des de la seva tercera edició, les beques postdoctorals en recerca genòmica de Novartis España es realitzen en aquest centre dedicat a la recerca biomèdica bàsica, més específicament en els àmbits de la genòmica i proteòmica. En l'actualitat, el CRG està compost per 29 grups de recerca organitzats en sis programes i coordinats per científics de prestigi com Roderic Guigó, Miguel Beato, Xavier Estivill, Thomas Graf, Vivek Malhotra o Luis Serrano. Els seus científics disposen de moderns serveis cientificotècnics com són les unitats de genòmica -que inclou Microarrays, Genotipació i Ultrasecuenciación-, microscòpia avançada, proteòmica, robòtica i bioinformàtica, i tenen accés a un modern estabulari comú.

Les sol·licituds s'han de presentar a través del web de Novartis España abans de l'1 de setembre de 2010.

Fulletó


Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.