Vés al contingut

La biotecnològica Palau Pharma ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) per a 53 treballadors, segons ha informat en un comunicat. Palau Pharma, que es va fundar el 2006 i té la seu central a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona), argumenta que aquesta mesura respon a l’objectiu d’adequar la dimensió de la companyia a les seves necessitats actuals.

L’empresa ha iniciat les negociacions amb els representants dels treballadors i espera arribar a un acord “el més satisfactori possible per a les dues parts”, diu el comunicat. Els detalls de l’acord es comunicaran més endavant, quan s’hagin tancat.

Ara la companyia es planteja la possibilitat de començar a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) per aconseguir capitalització. L’aval que té és un pipeline de deu projectes en diverses etapes de desenvolupament per tractar malalties com l'artrosi, infeccions per fongs, depressió, asma, entre altres. El seu director general, Ignasi Faus, va dir en una entrevista publicada per Biocat que “trigarem encara uns dos o tres anys a que els nostres productes arribin al mercat i que la companyia comenci a generar beneficis”.

A inicis d’aquest setembre, Palau Pharma va anunciar la recuperació de la llicència del seu antiinflamatori estrella, el UR-13870 (en Fase I), que havia cedit a la multinacional Schering-Plough.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.