Vés al contingut

El passat 22 de setembre, la farmacèutica francesa Pierre Fabre va visitar Barcelona per buscar col·laboracions amb empreses de la BioRegió de Catalunya gràcies al contacte establert amb Biocat, que com a actor de cooperació del sector atén regularment empreses i delegacions internacionals interessades en fer negoci amb empreses catalanes.

La trobada amb Jean-Louis Vidaluc, Senior Manager d’Investigació Preclínica de l’Institut Pierre Fabre, i Manuel Velasco, Senior Manager for External Research de Pierre Fabre es va concretar en la celebració de reunions específiques amb quatre companyies biotecnològiques catalanes –tres d’elles són del Parc Científic de Barcelona– que estan desenvolupant projectes innovadors que encaixaven amb les necessitats de Pierre Fabre, de l’àmbit oncològic.

La resposta dels directius dels laboratoris Fabre, sorpresos per l’alta qualitat dels projectes analitzats, obre la possibilitat de continuar establint col·laboracions amb actors de la BioRegió en què Biocat seguirà treballant per promoure l’accés a finançament. 

Pierre Fabre és una farmacèutica francesa multinacional i una companyia de cosmètica que es dedica a donar resposta a les necessitats terapèutiques pel benestar dels pacients a través de la dermocosmètica amb mètodes innovadors per patologies com el càncer de pell, la dermatitis atòpica, malalties estranyes, altres malalties del dia i dia i per a la higiene de la pell, el cabell i el cuir cabellut. També incorpora fàrmacs de venta lliure i salut natural. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.