Vés al contingut

REDACCIÓ

La Fundació Félix Delgado Bocos convoca, per segon any, un premi (no monetari) a la millor idea en la gestió de la innovació biomèdica. Les idees s'han d'incloure en alguna de les següents temàtiques:

  • Manteniment i gestió de centres de recerca biomèdica
  • Millora de la salut de les persones
  • Planificació de projectes formatius
  • Millora dels sistemes sanitaris
  • Gestió econòmica de centres de recerca biomèdica
  • Millores en la gestió de projectes
  • Creació de noves empreses a partir d'innovacions biomèdiques

Consulta les bases

El termini de recepció es tancarà l'1 de juny del 2012. El jurat triarà el guanyador del premi entre les deu idees més valorades a la plataforma CIDideas. Els premiats es donaran a conèixer entre el 15 i el 25 de juny de 2012 en www.cidideas.com i en www.fundacionfdb.org.

Fundació Félix Delgado Bocos

Félix Delgado Bocos va ser soci director d'Ernst&Young i vicepresident de Capgemini, soci director de Coopers&Lybrand i soci del Grupo Mensor Servicios de Salud. Anteriorment, va exercir com a director d'Informàtica al Grup Pascual i a OCISA (avui ACS). Els últims anys, va participar en diferents societats, com a accionista o conseller, i en activitats relacionades amb la salut, el capital risc i la formació de directius.

La seva fundació, actualment presidida pel directiu John de Zulueta, impulsa i desenvolupa activitats i programes per fomentar la modernització dels sistemes sanitaris. Compta amb Enrique Sánchez de León com a president d'honor i amb un patronat format per CapGemini, Ernst&Young, Europa Comunicación, TechnoCom, Aula de Gestión i Galénica Investments.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.