Vés al contingut

El centre de recerca CIBER-BBN organitza el Fòrum CIBER-BBN-Empresa en Teràpies de Cartílag, el dia 28 de setembre a Pamplona (vigília i ciutat seu de la fira Biospain 2010), dirigit a empreses de l'àmbit de la medicina regenerativa, enginyeria tissular, teràpia cel lular, biomaterials, pròtesis, implants i, en particular, alternatives terapèutiques i/o medicaments per prevenir o reparar lesions de cartílag.

Els Fòrums CIBER-BBN-Empresa pretenen posar en contacte a empreses i grups de recerca del CIBER que treballin en les mateixes àrees i puguin tenir interessos comuns. En cada un d'aquests fòrums, que són de format reduït, s'aborda un tema concret d'interès empresarial i científic. D'aquesta manera, s'espera afavorir els contactes directes i la concreció de possibles punts d'interès comú entre investigadors i directius de les empreses.

L'objectiu és que sorgeixin col·laboracions entre les dues parts, principalment que grups del CIBER puguin participar en projectes d'empreses que necessitin comptar amb els coneixements i experiència d'aquests investigadors. Encara que també poden sorgir col.·aboracions on les empreses se sumin a projectes dels grups del CIBER. "Considerem que una col·laboració amb les empreses pot afavorir i facilitar la transferència de la tecnologia que els nostres grups de recerca desenvolupen", reconeix Fernando Santos, responsable de Transferència de Tecnologia del CIBER-BBN.

El fòrum estarà organitzat de manera que primer hi haurà una breu exposició dels temes d'interès de cada participant, i posteriorment temps lliure per mantenir trobades i entrevistes amb els participants d'interès comú o amb possibilitats de col·laboració.

El perfil dels grups del CIBER que participaran en aquest fòrum es pot consultar aquí.

Dia: 28 de setembre de 2010
Lloc: Pamplona

Les empreses interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb:
CIBER-BBN
Fernando Santos
Responsable de Transferència de Tecnologia
fsantos@ciber-bbn.es (indicant a l'assumpte Foro Terapias Cartílago)

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.