Vés al contingut

REDACCIÓ

Opinno, la xarxa internacional d'innovació oberta que connecta emprenedors, especialistes en tecnologia i inversors amb l'objectiu d'accelerar projectes d'empreses, organitza la primera edició a l'Estat espanyol d'Opinno Biotech Competition. Amb seus a San Francisco, Boston, Chicago i Madrid, Opinno està associada al Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Opinno Biotech Competition és per a empreses amb menys de cinc anys d'existència (start-up), grups de treball i emprenedors que estiguin desenvolupant investigacions en qualsevol dels àmbits d'aplicació de la biotecnologia (industrial, sanitària, agroalimentària o marina) i interessats a traslladar aquests avenços a l'àmbit empresarial. La competició ofereix als participants una oportunitat d'entrar en contacte amb una xarxa internacional d'empresaris experts, científics i emprenedors de referència i inversors qualificats. El termini de presentació dels projectes finalitza el 28 de juliol.

Se seleccionaran aquells treballs que desenvolupin noves tecnologies o noves aplicacions relatives a tecnologies ja existents, i que representin un avenç en l'àmbit de la biotecnologia.

La cerimònia de lliurament de premis i la presentació dels projectes de les cinc empreses finalistes es desenvoluparà en el marc de la Conferència de Tecnologies Emergents del MIT (EmTech), que tindrà lloc a Màlaga els dies 26 i 27 d'octubre de 2011.

L'esdeveniment està patrocinat per Genoma España i l'Observatori Zeltia, i compta amb la col·laboració de l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio).

Consultes: Cecilia Gómez • cecilia.gomez@opinno.com

Informació relacionada:

  • Vídeo de Pedro Moneo, fundador d'Opinno, sobre les quatre idees o capacitats que considera bàsiques per "accelerar l'empresa". Font: Infonomia
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.