Vés al contingut

REDACCIÓ

El proper 13 de gener es farà una sessió informativa del màster en Lideratge i Gestió de la Ciència i la Innovació (gener 2011-desembre 2011), que imparteixen conjuntament la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, a la seu de l’IDEC-UPF (C/ Balmes, 132-134, Barcelona).

El lideratge i la gestió de la ciència i la innovació s'han convertit a nivell global en una necessitat per optimitzar l'eficiència dels recursos disponibles i per aconseguir que els avenços científics es transfereixin  adequadament a la societat i repercuteixin en una millor qualitat  de la vida. En qualsevol cas, ningú discuteix que l’R+D+i és el motor de la nova societat del coneixement i fonamenta el progrés social i econòmic.

Sota la direcció acadèmica de Josep-Eladi Baños i la direcció científica de Joan Bigorra, aquest màster està pensat per a professionals europeus, preferentment de l’Estat espanyol, que vulguin adquirir una formació teòrica i pràctica per dedicar-se a la direcció, gerència o gestió de projectes en l'àmbit de la ciència i la innovació.

El Consell Docent està integrat per professionals de primer nivell procedents de l'àmbit acadèmic, centres de recerca, empresa privada i entitats relacionades amb la promoció científica –entre elles Biocat– , la capacitat per liderar i gestionar la producció, transferència i explotació del coneixement científic.

Aquest màster es planteja amb un alt nivell d'ambició i com un dels primers en el seu gènere, no només a Europa sinó també internacionalment. L'experiència de les tres primeres edicions, amb més de 60 participants, ha demostrat que respon a les expectatives de les persones que volen preparar-se a fons per al repte de liderar i gestionar les institucions científiques i tecnològiques que transformaran la nostra societat en aquest segle.

Amplia la informació

Dia: 13 de gener de 2011
Hora: 19h
Lloc: IDEC-Universitat Pompeu Fabra •  C/ Balmes, 132-134 •  Barcelona

Inscripció a la sessió informativa

Inscripció al màster

 

 

Màster interuniversitari:

            

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.