Vés al contingut

Redacció

“la Caixa”, Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona han posat en marxa una nova edició del programa BioEmprenedorXXI per promoure la creació d’empreses innovadores i amb visió de futur en l’àmbit de les ciències de la vida a Catalunya.

Aquest programa facilita als participants la creació de la seva empresa mitjançant un conjunt d’activitats formatives i l’anàlisi de viabilitat de les idees de negoci. També reben un acompanyament (mentoring) de persones rellevants del sector. Al final del programa, es porta a terme una competició de plans de negoci davant d’un jurat, i s'atorga un primer premi a la millor iniciativa emprenedora (20.000 euros) i un reconeixement a les dues finalistes (10.000 euros i 5.000 euros, respectivament). Els premis es lliuraran al desembre en el marc del Fòrum Biocat, la trobada anual del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques de Catalunya. L'empresa Regenear va ser la guanyadora de l'última edició, i les dues finalistes, Endoasic Technologies i Minoryx Therapeutics.

Les cinc entitats promotores de BioEmprenedorXXI —que té una durada de vuit mesos i acull al voltant de 15 projectes empresarials—, destaquen que és una oportunitat única per ampliar la xarxa de contactes, per desenvolupar competències directives i per accedir a vies de finançament i al mercat global.

El programa està adreçat a titulats universitaris, investigadors, professors, doctorands i emprenedors que tinguin una idea de negoci o una empresa en fase inicial.

La inscripció està oberta fins al 13 de maig de 2012.

Acte de presentació

Els emprenedors interessats poden assistir a l'acte de presentació del programa BioEmprenedorXXI, a càrrec de representants de les entitats promotores, el dia 7 de maig de 2012, a les 12 h, a Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162). Durant l'acte també es farà la taula rodona Emprendre en el sector de les ciències de la vida, en la qual hi intervindran bioemprenedors d'anteriors edicions.

Per confirmar l'assistència a l'acte de presentació:
Programes.Emprenedors@barcelonactiva.es o al telèfon 93 401 96 29 (Itziar Blasco)

Una iniciativa de:

       

Amb el suport de:

    

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.