Vés al contingut

Redacció

La Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica (FCRB), VCN Biosciences, el Grup de Pèptids de la Universitat de Barcelona (UB) i Asic Design Laboratory de la UB estan entre els 15 finalistes del Premi a la Innovació del congrés Innovation Days 2012, que es farà a París de l'1 al 3 d'octubre. Les empreses i entitats de recerca catalanes defensaran els seus projectes davant del jurat, amb la resta de finalistes, el proper 2 d'octubre. El guanyador obtindrà 100.000 euros entre el premi en metàl·lic i un any de serveis gratuïts per part d'Universal Medica Group (consultora especialitzada en salut amb seu a París i delegacions a Filadèlfia i Xangai).

El 2011, l'Innovation Days va reunir 550 representants de companyies farmacèutiques, grups de recerca pública, empreses de biotecnologia early stage, inversors i professionals de la transferència tecnològica i la propietat intel·lectual de França i 17 països més, entre ells, Espanya. Ofereix:

  • Reunions de partnering one-to-one (el 2011 se'n van fer més de 500)
  • Sessions plenàries i conferències
  • Presentacions d'empreses biotecnològiques
  • Espai d'exposició

Biocat és una de les entitats col·laboradores del congrés juntament amb GSK, Ipsen, MSD, Sanofi, l'Associació Suïssa de Biotecnologia, entre d'altres.

Les empreses de la BioRegió de Catalunya tenen un descompte en la inscripció (codi BiocatID2012): biotecnològiques i investigadors, 450 euros, i farmacèutiques, 800 euros.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.