Vés al contingut

Redacció

La farmacèutica Esteve ha nomenat Joan Esteve com a president del consell d'administració, posició que fins ara ocupava Antoni Esteve. La trajectòria professional de Joan Esteve, economista de formació i membre de la segona generació empresarial, es remunta al 1971 i està lligada a la companyia. En una primera etapa, va assumir la responsabilitat de la projecció internacional del grup i, posteriorment, va compartir la direcció executiva. El 2000 va ser nomenat vicepresident i des de 2011 presideix la Junta General d'Accionistes.

Antoni Esteve seguirà com a membre del consell i mantindrà la seva implicació en el projecte empresarial.

El consell d'administració, màxim òrgan de decisió d'Esteve, està compost per nou consellers: Joan Esteve (president), Josep Esteve (president d'honor), Albert Esteve (conseller delegat), Antoni Esteve, Jordi Esteve, Sílvia Gil-Vernet, Santiago Descarrega, Joaquim Targa i Maria Pagès. També, Agustí Jausàs (secretari), Joaquín Monleón (vicesecretari), Jesús Caínzos i Rossend Tost (assessors externs) i Josep M. Ràfols (secretari general de la corporació).

El passat mes de setembre, Esteve va inaugurar el nou centre d'R+D al Parc Científic de Barcelona (PCB), amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, entre altres autoritats.

La farmacèutica forma part del patronat de Biocat.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.