Vés al contingut

La unitat de negoci de diabetis de l’empresa Roche Diagnostics s’ha transformat en una nova filial farmacèutica que s’emplaçarà al centre de Sant Cugat del Vallès. L’empresa, que s’anomena Roche Diabetes Care Spain, està especialitzada en la gestió i el tractament de les malalties cròniques, especialment la diabetis, i suposa un augment de la plantilla de Sant Cugat amb 100 nous llocs de treball (el doble del que hi ha ara).

Aquesta companyia neix amb l’objectiu de desenvolupar solucions per a la gestió integral i personalitzada de la diabetis connectant pacients, professionals i gestors sanitaris per millorar el control de la malaltia. L’empresa, que dirigirà Lars Kalfhaus, vol començar donant servei als mercats espanyol i portuguès.

Roche Diabetes Care Spain integra la marca global de dispositiu per mesurar la glucèmia (Accu-Check) i l’empresa de desenvolupament de solucions digitals per la gestió eficient de la diabetis. Aquesta empresa, Emminens Healthcare Services, realitza estudis sobre l’impacte del digital health en el pacient crònic i ha provat que les eines digitals permeten tenir un 18% més de pacients ben controlats.

La nova filial de la multinacional suïssa també tindrà l’IT Hub, un centre de desenvolupament informàtic global per a 52 països, i l’ICC, un servei internacional de call center a set països per a l’atenció personalitzada.

Paral·lelament, la innovació en la gestió de les malalties cròniques també és una fita que es marca l’empresa i per això vol oferir a les administracions serveis de planificació de la gestió de la població amb diabetis. La malaltia afecta actualment a més de sis milions de persones a Espanya.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.