Vés al contingut

El còlic del lactant afecta entre un 8% i un 40% dels nadons durant els tres primers mesos de vida i encara que el seu origen concret es desconeix es caracteritza pel plor inconsolable i la irritabilitat. La fórmula patentada AB-Kolicare® aconsegueix reduir el plor dels nadons afectats en una mitjana del 67,5%, després de 14 dies de tractament, segons indica l’estudi clínic desenvolupat per la biotecnològica catalana AB-Biotics.

Aquesta fórmula AB-Kolicare® combina dos soques de probiòtics diferents: Bifidobacterium longum (CECT 7894) i Pediococcus pentosaceus (CECT 8330). Es tracta del primer probiòtic que la multinacional farmacèutica Sanofi –amb seu espanyola a Barcelona– comercialitzarà en el mercat estatal. La fórmula es distribuirà sota la marca Sanogermina en dos productes diferents: Sanogermina AB-Kolicare® i Sanogermina Flora Niños.

“L’acord amb Sanofi representa un excel·lent exemple de les sinergies que es poden obtenir de la col·laboració entre una gran multinacional com Sanofi i una petita biotecnològica com AB-Biotics. Per a nosaltres representa una validació de la qualitat de l’equip humà i del desenvolupament de la nostra firma i l’oportunitat de seguir desenvolupant internacionalment la nostra línia gastro-pediàtrica de probiòtics innovadors amb una firma de referència”, afirmen els cofundadors d’AB-Biotics, Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert.

Per a Josep Infesta, Vicepresident de Sanofi ConsumerHealthcare per Europa, “Sanofi entra al mercat dels probiòtics a l’estat espanyol amb el llançament de dos productes que contenen la fórmula AB-Kolicare® i amb la ferma intenció d’ampliar el portafolis que oferirem durant els pròxims anys.”

 

Més informació a la nota de premsa

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.