Vés al contingut

Redacció

La medicina està canviant, com ho fa el paper dels pacients, els professionals i les institucions en la cura de la salut. Estem davant d'una transformació conceptual que deixa enrere el model paternalista en la relació metge-pacient i anem cap al model col·laboratiu, en el qual pacients, professionals i institucions sanitàries cogestionen la salut. Amb aquesta visió, l'Hospital Sant Joan de Déu organitza la conferència internacional Hospital Líquid, els dies 11 i 12 de juny a Barcelona, centrada en la medicina, la innovació, la tecnologia i l'emprenedoria.

La conferència comptarà amb la participació de primeres figures mundials en innovació tecnològica de centres tan prestigiosos com Mayo Clinic, Johns Hopkins, CIMIT, Kaiser Permanente o Cleveland Clinic. Aquests experts dibuixaran com serà la medicina del futur, els pacients i l'hospital del segle XXI, i com cal preparar-se per afrontar aquests nous reptes.

Durant l'acte, responsables de Sant Joan de Déu presentaran els projectes més rellevants de la iniciativa Hospital Líquid, "l'objectiu és la utilització de tecnologies orientades als pacients i les seves famílies per a la prestació de serveis fora de les barreres físiques de l'edifici hospitalari", explica Jorge Juan Fernández, director de l'Àrea eHealth i Salut 2.0 d'aquest hospital.

Inscripció (25 euros per dia i inclou els coffee breaks, dinar i còctel)

L'acte tindrà servei de traducció simultània.

Data: 11 i 12 de juny de 2012
Lloc: Hospital Sant Joan de Déu • C/ Sant Rosa, 39 • Esplugues de Llobregat (mapa)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.