Vés al contingut

Un any més el Parc Científic de Barcelona (PCB), Biocat, la Universitat de Montreal, CNRS-INSERM-CRCT i la Universitat Paul Sabatier han organitzat l’Escola d’Estiu del Medicament (SSM9), que enguany ha arribat a la seva novena edició.

Del 2 al 7 de juliol de 2017, 49 estudiants de diferents nacionalitats (França, Canadà, Brasil, Alemanya, Itàlia, Catalunya i Espanya) han estat tutelats per 37 professors provinents d’empreses biotecnològiques i farmacèutiques i també d’entitats i centres de recerca. El programa ha cobert tota la cadena de valor en el desenvolupament de medicament, però no s’ha limitat només a classes teòriques, si no que els alumnes han pogut visitar les instal·lacions del Parc Científic de Barcelona (PCB), del Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica (CNAG-CRG) i també el laboratoris d’investigació preclínica de la farmacèutica Esteve.

Per primera vegada en aquesta escola, la SSM9 ha ofert també conferències Beyond de pill per posar de manifest la necessitat de la industria farmacèutica per valoritzar els seus productes.

Fins ara l’Escola d’Estiu del Medicament s’havia celebrat alternant les ciutats de Barcelona (Catalunya), Montreal (Canadà) i Toulouse (França), però São Paulo (Brasil) s’estrenarà al 2018 acollint la SSM10. Brasil és un mercat creixent i prometedor per la indústria de la salut i la biotecnologia, la seva incorporació a la SSM ajudarà a donar als estudiants una visió més global del sector.

 

Notícia relacionada:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.