Vés al contingut

REDACCIÓ

La sisena edició del Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, que es farà el dia 16 de febrer de 2012 al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), dóna una nova oportunitat a les empreses i emprenedors catalans perquè presentin els seus projectes a inversors del sector i inversors d'Esade BAN i aconsegueixin el finançament que necessiten per tirar-los endavant. Les entitats que impulsen aquesta trobada són el COMB, Esade BAN, Barcelona Activa i Biocat.

Participació d'empreses

La convocatòria de projectes està oberta a tot tipus d'empreses (no només les que pertanyin a membres col·legiats o associats a entitats promotores) i equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci de l'àmbit de la biotecnologia, dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut.

Els projectes s'han de presentar mitjançant aquest formulari on-line (abans del 2 de febrer de 2012). S'ha de fer constar tota la informació sol·licitada de manera precisa i sintètica. El document d'una pàgina que es genera amb aquesta informació (fitxa del projecte) és el més important per despertar l'interès dels inversors. En el perfil de cada projecte (Your Private Site) és necessari completar tots els apartats per poder estudiar la proposta (sinó no s'acceptarà el projecte per al Fòrum d'Inversió):

  • Company profile
  • Business Summary
  • Financial Information (perspectives econòmiques a cinc anys)
  • Pitch (adjuntar presentació PPT o PDF de 10 minuts sobre el projecte)
  • Documents (adjuntar CV equip promotor, bases de participació a Esade BAN signades, i documents addicionals que es considerin oportuns)
  • Supplemented Material

Un comitè, que estarà format per membres de les organitzacions promotores i experts del sector, seleccionarà mitjançant votació els millors 8-10 projectes presentats. Aquests projectes seran els que es presentaran el dia del Fòrum d'Inversió, de la mà dels propis emprenedors, als inversors i públic que hi assisteixi.

Participació d'inversors

Al llarg del tot el Fòrum d'Inversió, s'habilitaran uns espais específics perquè les empreses participants i els inversors puguin mantenir els seus primers contactes. Els inversors interessats a assistir-hi només han de confirmar l'assistència.

Participació del públic

A banda de les empreses que presentin projectes i dels inversors, la trobada està oberta a tots els empresaris i professionals del sector. Per participar-hi com a públic cal registrar-se.

Dia: 16 de febrer de 2012
Hora: 16:00 h
Lloc: COMB • Sala d'actes • Pg. de la Bonanova, 47 • Barcelona

Consultes: entrepreneurship@alumni.esade.edu

Entitats promotores:

    

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.