Vés al contingut

REDACCIÓ

La tercera edició de l'Escola d'Estiu del Medicament (SSM3), organitzada pel Parc Científic Barcelona, Biocat, la Universitat de Montreal, Montréal in Vivo, la Universitat Paul Sabatier i l’Oncopôle, ha obert les seves inscripcions a través del web www.ssm3.org. Fins al dia 30 de juny es poden formalitzar les inscripcions per a l’edició d’aquest any, que tindrà lloc a Barcelona i Tolosa entre l'11 i 22 de juliol.

Amb un programa interdisciplinari i innovador, l'SSM3 ofereix una formació de 90 hores que inclou casos pràctics, visites i sessions industrials cobrint així tota la cadena de valor en el desenvolupament de medicaments, des de la idea inicial fins que aquests arribin al mercat. El professorat, provinent de set països, impartirà un programa que per primer any ofereix l’experiència de la investigació feta en centres de recerca; la gestió i el coneixement empresarial de la indústria farmacèutica i la visió de les administracions. Així, a més de les sessions científiques, es duran a terme dos casos pràctics sobre el descobriment i el desenvolupament de fàrmacs en els quals es plantejaran les necessitats o els reptes de desenvolupament concrets. Els estudiants també participaran en dues sessions industrials en les quals dos representants de la indústria analitzaran els reptes que presenten dos temes o aplicacions de gran actualitat en la indústria biofarmacèutica.

L’Escola, amb un programa orientat a resultats per al descobriment i desenvolupament de medicaments, va dirigida a llicenciats als àmbits de les ciències de la salut, estudiants de màster, doctorands i postdoctorands, membres de la indústria biofarmacèutica i de les agències reguladores, investigadors, periodistes científics i demés professionals relacionats amb la matèria.

En aquesta tercera edició, l’Escola ha ampliat la seva dimensió internacional amb la incorporació de les entitats de Quebec, com a resultat de l’acord de col·laboració entre Biopolis –organització que agrupa els bioclúster quebequesos, com ara  Montréal in Vivo– i Biocat.

Entre els membres del comitè científic d’aquest any hi ha el Dr. Jordi Quintana, del Parc Científic Barcelona; la Dra. Marta Príncep, de Biocat; el Dr. Christophe Cazaux, de la Universitat de Tolosa III, Oncopôle; el Dr. Roland Bugat, de l'Institut Claudius Regaud; i els Drs. Denis de Blois i  Brian White-Guay, de la Universitat de Montreal, que s’incorpora aquest any a l’organització de la tercera Escola d’Estiu del Medicament i que serà la ciutat amfitriona el proper 2012.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.