Vés al contingut

Proporcionar el coneixement necessari als gestors d'entitats de recerca catalanes en aspectes com el suport en la realització de propostes, la gestió tècnica i financera o l'explotació dels resultats dels projectes del 7è Programa marc (PM) de la Unió Europea. Aquesta és la finalitat del curs de Tècnics en Gestió de Projectes Europeus d’R+D que organitza per quart any Talència –l'entitat depenent del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa dedicada al foment de la recerca a Catalunya.

El curs consta de set mòduls, amb una durada total de 80 hores, repartides entre els mesos d’octubre i desembre de 2010. El professorat està format principalment per tècnics de la gestió de la recerca d’universitats catalanes que compten amb una àmplia experiència en els PM de la UE. El curs s'impartirà, doncs, entre la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Vic, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Visita a institucions comunitàries

El curs ofereix l’opció de fer una estada de dos dies a Brussel·les amb visites concertades amb officers de la Comissió Europea i conèixer altres institucions de suport com són l’European Executive Agency (REA) o la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea.

Inscripció

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.