Vés al contingut

REDACCIÓ

La nova vicepresidenta executiva per a Europa de Trial Form Support (TFS), Contract Research Organisation (CRO) internacional dedicada exclusivament al procés de desenvolupament de fàrmacs clínics, és la catalana Montserrat Barceló. De 2005 al 2008, la Dra. Barceló va ocupar el càrrec de Managing Director de TFS a l'Estat espanyol i el 2009 va assumir la responsabilitat com a Regional Managing Director per al sud d'Europa (Espanya, França, Itàlia i Portugal).

Després de l'adquisició de CDC l'any 2005, les operacions de TFS al sud d'Europa s'han desenvolupat amb un elevat creixement tant en la plantilla de professionals (de 90 a 240 treballadors) com en els ingressos nets (de 4,6 milions a 13 milions d'euros).

El director general de TFS, Daniel Spasic, reconeix així la trajectòria directiva de Barceló: "La decisió de seleccionar a la Montse com a vicepresidenta per a Europa ha estat molt fàcil, ja que ha demostrat durant els seus anys a TFS un remarcable exercici i habilitat propiciant el creixement del negoci al sud d'Europa, amb una rendibilitat sostinguda i un rendiment molt constant any rere any. Creiem que serà capaç d'inspirar a totes les regions europees de la mateixa manera".

El període de transició s'ha de fer de setembre a novembre. La Dra. Barceló seguirà centrant-se en l'excel·lència operativa, en la implementació de noves ofertes de serveis i en alinear les decisions de negoci amb el full de ruta estratègica de TFS per a Europa.

Ricard Quingles prendrà el seu relleu com a Regional Managing Director per al sud d'Europa. Quingles també es va incorporar a TFS després de l'adquisició de CDC, i fins ara les seves responsabilitats estaven vinculades a l'àrea financera.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.