Vés al contingut

Després de l’èxit de l’any passat, la setena edició de Health 2.0 Europe torna a Barcelona. Seran tres dies complets de conferències, discussions i tallers interactius on es repassaran les últimes innovacions internacionals en salut digital, i s’exploraran àmbits com la comunicació pacient-proveïdor, la salut del consumidor o l'anàlisi de dades.

Health 2.0. Europe pretén ser l'aparador europeu ideal per explorar i examinar noves col·laboracions en el món de les TIC en salut a Europa. Està previst que s’hi reuneixin més de 600 professionals de la comunitat internacional d’innovació en salut. Emprenedors, inversors, executius, farmacèutiques, asseguradores, metges i fins i tot pacients, tots ells tindran el seu lloc a la conferència.

De moment, a l’agenda preliminar ja hi ha confirmats professionals de l’àmbit de la salut digital internacional com Jani Ahonala, de Noona Healthcare; Jordina Arcal de HealthApp; Dustin DiTommaso, de Mad*Pow, Jörg Land de Tinnitracks o Pablo Pantaleoni, de MedTep; entre molts altres. 

Una novetat de l'edició d'aquest any és el EC2VC que canvia de format: hi haurà empreses en fase embrionària i altres de més avançades que presentaran els seus projectes davant un jurat d'inversors. Alguns dels membres del jurat confirmats són: Katrin Geyskens de Capricorn Venture Partners (Bèlgica); Min-Sung Sean Kim de XL Health (Alemanya) o Josep Lluís Sanfeliu de Ysios (Espanya), entre d'altres.

Biocat participarà en aquest esdeveniment com a partner estratègic i els membres de la BioRegió tindran un 15% de descompte fent servir el codi BIO16 en el moment del registre online.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.