Vés al contingut

Després de l'èxit de la primera edició, torna a Barcelona 'Health & Bio Team Dating', una trobada entre investigadors i grups de recerca de l’àmbit de les ciències de la vida i la salut amb professionals de l’àmbit del negoci amb l’objectiu de formar equips que donin pas a noves sinèrgies empresarials, així com impulsar la creació d’start-ups

La trobada, organitzada per Biocat de forma conjunta amb Banc Sabadell i CataloniaBio, tindrà lloc el proper 1 de desembre a Valkiria Hub Space (espai ubicat al barri de Poblenou en Barcelona).

Un any més, aquesta trobada se centrarà en la creació d’equips a través de la celebració de trobades de 30 minuts per fomentar un networking efectiu. A més, es podran conèixer casos d’èxit mitjançant la participació de ponents especials durant l’acte.

 

Més de 200 reunions i 6 contractes o convenis formalitzats

Durant l’edició de 2015 es van generar més de 200 reunions que van posar en contacte 60 projectes i directius. El 82% dels participants van trobar contactes i van iniciar col·laboracions a través d’aquesta iniciativa i el 67% dels assistents estan encara col·laborant per tirar endavant els seus projectes. Sis equips han formalitzat un contracte o conveni i la totalitat de participants van manifestar que repetirien l’experiència.

La trobada està dirigida, per una banda, a investigadors amb projectes relacionats amb la salut humana, l’agroalimentària, el sector terapèutic i la diagnosi, els fàrmacs, els dispositius mèdics i altres àrees de les ciències de la vida i la salut i, per altra banda, a persones amb experiència en la gestió empresarial i coneixement sobre transferència de tecnologia per portar les noves tecnologies o serveis del laboratori al mercat.

Les persones interessades poden registrar-se a la plataforma de Health & Bio Team Dating fins al 21 de novembre i omplir el seu perfil on especificaran què ofereixen i què necessiten. Aquesta informació se sotmetrà a la llei de l’oferta i la demanda per concretar reunions de networking que se celebraran durant la jornada. Per a més informació sobre com participar, podeu contactar amb Silvia Ramírez (sramirez@biocat.cat).  

Pots seguir a Twitter tota l’actualitat de la iniciativa Health & Bio Team Dating amb l’etiqueta #HealthTeam

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.