Vés al contingut

REDACCIÓ

Julia Winter és la nova directora general de Transbiomed, l'spin-off de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR) de Barcelona que recentment ha desenvolupat un test d'orina per al diagnòstic precoç del càncer de pròstata.

Nascuda a Colorado (Estats Units), Winter acumula una experiència de gairebé 20 anys en l'àmbit de la innovació científica i empresarial. Del seu currículum destaca una demostrada capacitat de gestionar, crear estratègies i desenvolupar negocis, a banda del coneixement del merca t de la biotecnologia internacional.

Ha format part del consell d’administració d'ERA Biotech, ha sigut responsable d'identificar noves oportunitats d’inversió biotec a l'Estat espanyol a Sofinnova Partners, directora de desenvolupament de negoci a ALZA Corp. i sòcia júnior a l'empresa de capital risc InterWest Partners a Palo Alto (Califòrnia), i analista a Furman Selz, Inc. a Nova York.

Transbiomed va ser fundada el 2007 pels doctors Jaume Reventós, Andreas Doll i Miguel Abal de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i Raimon Forés, executiu del sector de la biotecnologia. El passat mes de febrer va tancar una ronda de finançament d'1,2 milions d'euros amb l'empresa de capital risc Inveready Seed Capital.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.