Vés al contingut

Redacció

CURS CANCEL·LAT

La valoració, la planificació i la negociació són elements claus per a l'obtenció d'acords de llicències en l'àmbit de les ciències de la vida. Les consultores internacionals Trifermed i Wiborg presenten el curs intensiu Valuation Deal Structuring Negotiation, que es farà els dies 5 i 6 de novembre de 2012 al Parc Científic de Barcelona, dirigit a responsables de desenvolupament de negoci, emprenedors, executius de màrqueting i finances i consellers delegats implicats en la preparació, la negociació o l'aprovació d’acords i aliances. 

El curs engloba teoria, discussió d'experiències i casos pràctics de negociació en empreses biotecnològiques i farmacèutiques. L'impartiran Sergi Trilla , president i director general de Trifermed; Ole Wiborg , director general de Wiborg i Jens Aakersoe , Licensing Director de Novo Nordisk. Es farà íntegrament en anglès.

Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: Wiborg (Michelle Toki Jensen) • mtj@wiborg.com

El cost del curs (inclou un sopar-networking) és de 1.350 euros (fins al 7/9/2012) i 1.475 euros (a partir del 7/9/2012). Els membres de la BioRegió de Catalunya tenen un 25% de descompte.

Consultes:
Wiborg
Soren Weis Dahl (Senior Consultant)
swd@wiborg.com
Tel. +45 4260 5260

Organitzen:                                                     Amb el suport de:

           

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.