Vés al contingut

Redacció

La consultoria catalana Trifermed i la CRO (Contract Research Organisation) alemanya Klifovet han anunciat una aliança que té com a objectiu assessorar les start-up de l’àmbit de la salut i la nutrició animal perquè els productes amb què treballin arribin al mercat més ràpid i amb el màxim valor afegit.

El president de Trifermed, el Dr. Sergi Trilla, ha explicat que “si s’afegeix valor als productes des de bon principi són més atractius no tan sols per al sector industrial, sinó també per als inversors”.

Trifermed, amb seu a Esade Creapolis a St. Cugat del Vallès, està especialitzada en desenvolupament empresarial, des de la introducció de productes, tecnologies o serveis en qualsevol mercat i en qualsevol fase, passant per la cerca de valor addicional (productes per ampliar la cartera existent, suport per al finançament de projectes, socis per a la fabricació...) fins a estudis de mercat, suport legal i consell en les estratègies de negoci. La firma catalana, que aquest any celebra el desè aniversari, té clients a Europa, Canadà, Israel i Amèrica Llatina. El novembre passat, Trifermed va assessorar a Prevtec microbia (Quebec) en una nova ronda de finançament de 4 milions de dòlars.

Klifovet, creada el 1997 a Munic, es dedica al desenvolupament de productes de medicina veterinària i additius alimentaris. “Aquesta aliança és un excel·lent complement per als nostres clients, que necessiten consell per desenvolupar el negoci, de la mateixa manera que nosaltres contribuirem a l’èxit dels clients de Trifermed amb la nostra experiència en legislació i en el desenvolupament de productes veterinaris”, ha manifestat Klaus Hellman, conseller delegat de Klifovet.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.