Vés al contingut

REDACCIÓ

Com ja vam avançar en el web de Biocat a finals de juny, la New York Academy of Sciences (NYAS), l’Obra Social de “la Caixa” i el Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC) organitzen a Barcelona, del 3 al 5 de novembre de 2011, la conferència internacional Evolving Challenges in Promoting Cardiovascular Health.

Sota la direcció científica del Dr. Valentí Fuster, el programa inclou ponències i discussions de més d’una vintena d’experts internacionals de primer nivell, activitats de networking, una sessió de desenvolupament de carreres professionals i una sessió de pòsters.

La inscripció està oberta i s'aplica un 10% de descompte als membres de la BioRegió de Catalunya. Els interessats cal que enviïn un correu electrònic a larnal@biocat.cat per tal de facilitar-los el codi corresponent per al registre.

Presentació d'abstracts i pòsters

Els joves investigadors, estudiants o postdoctorats tenen l’oportunitat de presentar els seus treballs a les sessions de pòsters. Els interessats han d'enviar un abstract abans del 16 de setembre de 2011. Per  rebre les instruccions, cal sol·licitar-les a cardiovascular@nyas.org incloent al títol del correu electrònic “Abstract information”.

El comitè organitzador avaluarà totes les sol·licituds per a la seva inclusió a la sessió. Finalment, els pòsters més destacats pel comitè, tindran l’oportunitat de ser presentats oralment a la Data Bliz Session (dia 4 de novembre, a les 16:40 h)

Consultes: NYAS • Tel. +1 212 298 8681

Organitzen:

       

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.