Vés al contingut

‘El paper de la ciència a la BioRegió’ és el tema del primer diàleg del cicle ‘Els diàlegs de la BioRegió: 10 converses per explicar els 10 propers anys’, una conversa que estarà protagonitzada pel president del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), Andreu Mas-Colell, i el director associat del Barcelona Supercomputing Center (BSC), Josep Maria Martorell, que se celebrarà durant el Fòrum de la BioRegió 2016 el 25 de novembre d’un quart de cinc a cinc de la tarda.

Amb aquesta xerrada s’inaugura un cicle de diàlegs impulsat per Biocat, amb motiu del seu 10è aniversari, que volen ser un espai de reflexió dels agents de l’ecosistema de ciències de la vida i de la salut català, durant un programa de trobades que s’inicien el 2016 i finalitzaran el 2018.

Reconeguts experts de diferents àrees o disciplines intercanviaran idees, anàlisis i punts de vista durant converses a dos i sense moderació en un format inspirat en ‘Las conversaciones de El País’. El programa abordarà els temes clau per explicar el futur de la BioRegió, com l’emprenedoria, els models de negoci o la tecnologia.

La primera conversa entre Andreu Mas-Colell i Josep M. Martorell s’emmarca en el programa del Fòrum de la BioRegió, una trobada indispensable per identificar oportunitats en el sector de les ciències de la vida i la salut que se celebra el 25 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya.

El programa també inclou una xerrada sobre experiències exitoses de col·laboració publicoprivada del Massachussetts Life Sciences Center, el MaRS Discovery District i Medcity i una sobre tendències de futur de la biofarma, el tecmed i el digital health. També es debatrà sobre la necessitat que Catalunya tingui un Chief Scientist a través de l’experiència de Canadà amb aquesta posició.

 

Notícia relacionada:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.