Vés al contingut

Redacció

El grup francès Universal Medica convoca la quarta edició del Premi a la Innovació 2012 en l’àmbit de les ciències de la vida, el qual s’emmarca dins el congrés Innovation Days 2012 que es farà de l’1 al 3 d’octubre de 2012 a la Ciutat Universitària de París. Biocat és una de les entitats col·laboradores del congrés juntament amb GSK, Ipsen, MSD, Sanofi, l'Associació Suïssa de Biotecnologia, entre d'altres.

El premi va dirigit a pimes biotecnològiques i investigadors acadèmics que estiguin duent a terme projectes de recerca en teràpies preventives i curatives i dispositius mèdics i tecnològics. El termini per inscriure-s'hi finalitza el 12 d’abril de 2012.

Els 15 finalistes tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes al Innovation Days 2012. El guanyador rebrà 100.000 euros entre el premi en metàl·lic i un any de serveis gratuïts per part d'Universal Medica Group. La consultora, especialitzada en salut, té la seu a París i delegacions a Filadèlfia (Estats Units) i Xangai (Xina).

Les candidatures seran avaluades per un jurat d'experts procedents d'institucions internacionals i grups farmacèutics com ara Jean Deregnaucourt de l'Institut Pasteur, Olivier Le Dour de la Comissió Europea, Manfred Horst d’MSD i Pierre-Noël Lirsac d’LFB.

Els projectes se seleccionaran en funció d’aquests criteris:

  • La qualitat científica del projecte
  • La propietat intel·lectual 
  • La trajectòria científica de l’equip investigador
  • La factibilitat del projecte
  • Les oportunitats d’èxit al mercat

Consultes: prix-innovation@universal-biotech.com

El congrés Innovation Days té com a objectiu promoure la transferència de tecnologia i la col·laboració en projectes de ciències de la vida. Hi concentra representants de la indústria farmacèutica, grups de recerca pública, empreses de biotecnologia early stage, organismes públics de suport al sector biotecnològic, inversors i professionals de la transferència de tecnologia i la propietat intel·lectual de França i altres països.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.