Vés al contingut
Invest BioRegion Portal

A la mida de diferents tipus d’inversió

Biocat col·labora amb diferents tipus d’inversors (fimes de VC, business angels, fons corporatius, acceleradores, fons filantropics) amb interessos diversos, i els facilita l’accés als projectes d’entitats de recerca i startups que ha identificat i que están buscant inversió directa, però també acords de llicència o codesenvolupament. 

L’Invest BioRegion Portal presenta aquesta informació de manera ordenada, permet realitzar cerques per paraules clau, filtrar amb diferents criteris, rebre informació dels projectes sense intermediaris i fer un primer contacte i reunió in-situ sense necessitat de compartir informació confidencial.

Descobreix què t’ofereix l’Invest BioRegion Portal
Catalonia Health & Life Sciences Platform

Informació estratègica per a invertir

Aquest Directori et permet trobar ràpidament quines empreses estan cercant finançament o quines tenen molècules en desenvolupament per a una determinada área terapéutica. Descobreix com funciona. 

Vídeo Directori
https://youtu.be/QWT43MeJ1Uc
Com funciona el directori de la BioRegió?
On invertir?

Success stories i exits en tots els subsectors

Si s’analitza la cartera d’inversions a la BioRegió en el període 2018-2022, es veu un bon equilibri i diversitat entre subsectors (biotec, tecmed i digital health) en les operacions de menys de 50 M€, tot i que les biotec destaquen en nombre de rondes i exits, pel seu propi model de negoci, amb temps i costos de desenvolupament que requereixen injeccions de capital recurrents i elevades. 

La tecmed Impress va tancar el 2022 la primera megaronda de la BioRegió (122 M€) i les biotec Minoryx i SpliceBio van tancar rondes per 50 M€ cadascuna. Les startups de digital health més rellevants dels darrers anys (Doctoralia i Advance Medical) van ser adquirides per grans players mundials (Docplanner i Teladoc) en operacions que van suposar desenborsaments per valor de 20 M€ i 300 M€, respectivament. 

Fusions, adquisicions i sortides a borsa completen un catàleg de fins a 25 exits completats en els darrers 5 anys, mentre que el grup d’startups (23) que han captat entre 1-3 M€ el 2022 fa preveure una escalada de rondes els pròxims anys.

Més informació a l’Informe de la BioRegió 2022
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.