Vés al contingut

El Jose es va incorporar a Biocat l'any 2010, i des d'aleshores ha exercit diferents responsabilitats dins del departament de Finances. En 2013 va ser nomenat Director de Finances i Serveis, i en 2015 va assumir també la direcció de l'àrea de Recursos Humans de Biocat. 

Gestiona un equip de quatre persones i és responsable de la direcció estratègica de l'àrea de Finances, Administració i Recursos Humans de l'Organització, que inclou també el lideratge dels sistemes de la informació. Lidera l'estratègia financera, fiscal i pressupostària, així com la gestió de la tresoreria o la supervisió dels processos i procediments administratius, entre d'altres. En relació amb l'àmbit de la gestió del personal, planifica i lidera els processos de promoció de l'equip i de selecció de noves incorporacions, els plans de beneficis per l'equip, la seva formació i tota la gestió laboral. 

Té una dilatada experiència en planificació financera i fiscal i la gestió d'equips multidisciplinaris, a més té una àmplia experiència en auditoria i consultoria. És llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona, postgrau en fiscalitat pel Centro de Estudios Financieros i ha cursat diferents programes en l'àmbit de la gestió de projectes europeus, de les finances, la comptabilitat i les relacions laborals. 

Al Jose li agrada viatjar, l'esport i la música, i és un amant de la bona cuina, en especial si la comparteix en família o amb amics i acompanyada d'un bon vi.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.