Vés al contingut

La Laura és responsable de les publicacions que genera l’entitat. Això inclou definir, crear i gestionar els diferents continguts que elabora Biocat: notícies, entrevistes i reportatges sectorials que ressalten les potencialitats de l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut de Catalunya, així com aquells que recullen les diferents activitats, projectes i programes que organitza o participa Biocat.


A banda, també és responsable de totes les relacions de l'organització amb els mitjans de comunicació, un fet que implica tenir capacitat per detectar oportunitats informatives i riscos. Així com per poder oferir la millor informació als i les periodistes sobre la BioRegió de Catalunya i Biocat. 


Llicenciada en periodisme i especialitzada en comunicació empresarial i salut, porta més de 15 anys treballant en diferents entitats i agències de comunicació sectorials. En el seu temps lliure la trobareu transitant frondoses valls, creuant rius de glaç i coronant cims emblemàtics dels Pirineus.
 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.