Vés al contingut
Navegador d’instruments i programes disponibles

Un catàleg d’eines, programes i serveis per impulsar el teu projecte

El Navegador aglutina i endreça l’oferta de serveis de valorització de la innovació en salut a Catalunya. Aquí la comunitat innovadora trobarà els recursos i oportunitats al seu abast sobre l’accés a finançament, acceleració i validació tecnològica i clínica.

Una eina oberta a tothom

Es tracta d’una eina pública oberta a tots els innovadors, independentment de l’estat de maduresa del seu projecte, que serveix per presentar de forma clara on s’han de dirigir per solucionar les seves necessitats en cada fase de desenvolupament i segons les seves característiques.

Amb aquesta eina es busca guiar a la comunitat innovadora, afavorint així que les solucions puguin ser incorporades al Sistema de Salut de Catalunya, o al sector privat, d’una forma òptima i àgil.

Afegeix els teus recursos i programes

Tots els programes, recursos i eines que s’hi inclouen són prèviament revisats i seleccionats per Biocat. Si ofereixes algun programa o recurs als innovadors i no el trobes al Navegador, contacta amb nosaltres.

Navigator Biocat

Agilitzem l’adopció de la innovació al Sistema de Salut

El Navegador d’instruments, programes i recursos de suport per la innovació en salut és una  nova iniciativa acordada pels diferents actors de l a Subcomissió d’Adopció al Sistema de Salut de Catalunya, impulsada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que coordina Biocat, i que es recull al Pla Operatiu d’accés a la innovació al Sistema de Salut de Catalunya.

Altres de les accions que coordina Biocat i que son resultat d’aquest pla són el registre d’innovació i la unitat d’acompanyament a les innovacions prioritàries per ser incorporades al Sistema de Salut.

Accedeix a les Comunitats d’Innovació en Salut de Catalunya
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.