Vés al contingut

El Pedro és un científic de formació amb una gran passió per la innovació en salut. Actualment lidera la relació de Biocat amb startups i projectes de transferència tecnològica de centres de recerca, hospitals i universitats, brindant suport i acompanyament a través de diferents programes i eines, com el portal Invest BioRegion. Durant la seva carrera, ha treballat en diverses àrees de la química i la biomedicina, tant en grups de recerca com en empreses i startups, i ha iniciat diversos projectes propis d'emprenedoria.

A més, El Pedro té una àmplia formació acadèmica, amb llicenciatura en Bioquímica, màster en Biologia Molecular i Biotecnologia i doctorat en Biomedicina per la UB-CSIC. També ha realitzat el Postgrau d'Innovació i Emprenedoria en salut "d·Health Barcelona" de Moebio-Biocat i un màster online de GlobalMBA. Té una gran habilitat per fer l'enllaç entre investigadors i actors de la innovació, cercant noves idees i oportunitats de negoci en el sector sanitari. El seu objectiu és connectar, innovar i promoure solucions científico-tecnològiques i transferir-les a la societat per transformar la salut i la vida del pacient i de la societat.

Li encanta la muntanya, les barbacoes, crear experiències amb familia i amics, així com també els esports d’aventura, el pàdel i el submarinisme.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.