Vés al contingut

La plataforma Invest BioRegion Portal facilita la connexió entre projectes acadèmics i startups/spinoffs de tot Catalunya que estan buscant un acord d'inversió, de llicència o de co-desenvolupament amb firmes d'inversió o corporates nacionals o internacionals.

Aquesta eina està dirigida a potenciar les activitats de desenvolupament de negoci a l’ecosistema, donar a conèixer els projectes i startups invertibles més rellevants del portafolis de la BioRegió, impulsar la transferència de tecnologia i augmentar la visibilitat de les capacitats de les universitats, centres de recerca, centres tecnològics i hospitals catalans.

A qui va dirigit?

  • Si ets un fons d'inversió o corporate: el portal t'ofereix un accés exclusiu al catàleg de les millors startups, spin-offs i projectes de recerca en salut procedents de les principals universitats, centres de recerca i hospitals de Catalunya.
     
  • Si ets una startup, spin-off o oficina de transferència tecnològica: el portal et proporcionarà visibilitat i l'oportunitat de connectar amb una àmplia gamma d'inversors i scouters que busquen projectes innovadors en el camp de la salut.

Per què registrar-se

Curació dels registres per part d'experts

L'equip de Biocat aprova les inscripcions i s'assegura que les connexions siguin de la màxima qualitat.

Consulta fàcil i efectiva

Les oportunitats estan categoritzades per tipus, indicació clínica i estadi de desenvolupament. D'aquesta manera ens assegurem que obtindràs les opcions més rellevants.

Sense cost

Gaudeix de tots aquests beneficis gratuïtament. 

Interactua de manera ràpida

Estableix converses amb tots els usuaris i proposa reunions a dins de la mateixa plataforma.

Per a inversors i corporates

Busques els millors projectes i startups invertibles?

El portal ja compta amb més de 130 empreses i projectes, ben definits i documentats en cerca activa d’inversió o llicència. Troba les oportunitats de negoci que més encaixin amb els teus interessos, envia missatges als propietaris de la tecnologia i agenda reunions amb ells directament des de la plataforma.

Registra't al Portal
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.