Vés al contingut

La Sílvia es va incorporar a Biocat l'any de la seva creació, en 2006, i des d'aleshores ha exercit diferents responsabilitats dins del departament de màrqueting i comunicació.  El 2014 va ser nomenada Directora de Màrqueting, Comunicació i Intel·ligència Competitiva, on lidera un equip de nou professionals. És responsable de la direcció estratègica de màrqueting i comunicació corporativa, reputació institucional, posicionament internacional, relació amb els mitjans de comunicació, campanyes de promoció i grans esdeveniments, així com de les iniciatives d'intel·ligència de negoci.

És la Directora de l'Informe de la BioRegió de Catalunya des de la seva edició 2015 i fins a l'actualitat. Té àmplia experiència en el llançament de projectes transversals d'acceleració, emprenedoria, formació i internacionalització en el sector de ciències de la vida i la salut.

És llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Wales, Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Medioambiental per la Universitat Pompeu Fabra i Executive Màster en Marketing i Vendes per ESADE, entre altres cursos i formacions.

A la Sílvia li encanta llegir, caminar, viatjar, escoltar pòdcasts, menjar i beure bé… i, especialment, gaudir de la seva família i dels seus amics.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.