Vés al contingut
T’oferim les dades sectorials de referència

L’Informe de la BioRegió: la publicació de referència sectorial internacional

La BioRegió de Catalunya és un ecosistema molt divers d'agents que treballen al sector de ciències de la vida i la salut a Catalunya: grups i centres de recerca, hospitals universitaris i instituts d'investigació,  universitats, parcs científics i tecnològics, grans infraestructures, centres tecnològics, capital risc i, fons d'inversió, startups i spinoffs, scaleups, pimes,i gran indústria i agents de suport al sector. El seu conjunt forma un ecosistema intensiu en coneixement i tecnologia, que genera ciència de frontera i tecnologia molt competitiva internacionalment, que Biocat segueix diàriament i publica a través de diferents canals de comunicació per tal contribuir al coneixement i a la projecció de la BioRegió en l’àmbit internacional.

Biocat s’ha consolidat com una font de referència de dades del sector i atén al llarg de l’any nombroses peticions de dades i informació per part de l’Administració, altres entitats, empreses i  mitjans de comunicació. L’actualització diària de les dades de l’ecosistema desde 2006 permet l’elaboració anual de l’Informe de la BioRegió de Catalunya, que Biocat publica desde 2009

Consulta l’Informe de la BioRegió

El Directori de la Bioregió en xifres

+0

entitats i empreses registrades

0

startups

+0

visites/any

Com funciona el nou directori de la BioRegió de Catalunya?

Accedeix a la Catalonia Health and Life Sciences Data Platform i troba les startups, empreses i institucions que formen un dels ecosistemes de més ràpid creixement d'Europa. 

Vídeo Directori
https://youtu.be/QWT43MeJ1Uc
Cada fitxa del directori inclou la descripció de la companyia amb diferents categoritzacions segons el sector al qual pertany (biotec, farma, tecmed, digital health, etc.), el subsector i dades del seu pipeline.
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.