Vés al contingut

EBD GmbH

El proper 25, 26 i 27 de març se celebrarà la 13a edició de la conferència anual BIO-Europe Spring a Viena, la principal trobada per a la indústria de la biotecnologia, farmàcia i finances. L’esdeveniment comptarà amb prop de 2.500 executius d’empreses del sector que participaran en més de 14.000 reunions de partnering. Hi haurà tallers, panells i exposicions, juntament amb trobades presencials. 

El sistema partnering es troba obert des de l'11 de febrer 2019. 

Ajudes i descomptes:

1. Descompte Biocat

Per aquest esdeveniment Biocat ofereix un descompte de 300 euros. Per obtenir-lo, al realitzar el registre han d’incloure a la casella “VIP CODE” del formulari el següent codi:  Biocat2019. Aquest descompte no és acumulable amb el d'ASEBIO. 

2. Ajudes Boost4Health 

Si ets una empresa registrada a Boost4Health, tens dret a un descompte especial de 250 euros sobre la tarifa oficial (en el cas que encara no ho siguis pots registrar-te en el següent enllaç: https://www.boost4health.eu/expression-interest).

Per a obtenir el descompte (no acumulable al de Biocat ni ASEBIO) has d’introduir el codi Boost4Health2019 a la casella “Have a VIP Code?” en el moment de fer el Registre.

Les empreses membres de Boost4Health també poden demanar un val de viatge per l’import de 500 euros aquí: https://www.boost4health.eu/application-travel-voucher. Els cupons de viatges són limitats i s'oferiran per ordre de sol·licitud.

El dimarts 26 de març a les 16.30 hores Boost4Health organitzarà una recepció que se celebrarà a l'Hotel Imperial Riding School Renaissance, a prop del centre de conferències, i serà una gran oportunitat per reunir-se amb altres empreses i proveïdors del programa Boost4Health. Per a poder assistir a la recepció Boost4Health, s’ha d’enviar un email a Susan Ingham (susan.ingham@growthco.uk) abans del 22 de febrer.

3. Descompte ASEBIO

Els socis d'ASEBIO disposen d'un descompte de 300 euros per assistir a BIO-Europe Spring. Per obtenir-lo, al realitzar el registre han d’incloure a la casella “VIP CODE” del formulari el següent codi: Asebio2019

4. Ajuda ICEX 

ICEX, a través del seu Pla d'Internacionalització del sector biotecnològic, ofereix un ajut al registre de fins al 30% del cost d'inscripció a l'esdeveniment, com a màxim, per a aquelles empreses que compleixin els requisits habitualment exigits. Consulta aquí la convocatòria de ICEX. Les empreses que estiguin interessades han d'enviar la sol·licitud adjuntadegudament emplenada abans del 14 de febrer al següent correu electrònic: marriaga@asebio.com

Les ajudes existents s’assignaran en rigorós ordre de sol·licitud fins a esgotar el pressupost assignat per ICEX per a la activitat. Per dubtes o qüestions contactar amb Margarita Arriaga, tel. 91 210 93 10 / 74.

 


Més informació:

> Pàgina web

> Programa 

Registre

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.