Vés al contingut

DKV Seguros, Reaseguros SAE

DKV llança la tercera edició de Health4Good, un concurs per captar talent i solucions innovadores al voltant de la salut i la tecnologia a Espanya.

Health4Good vol potenciar la innovació, el talent i el desenvolupament de noves idees en el sector de la salut. Es premiaran les idees més innovadores, originals o disruptives. També es valorarà l'aportació de noves solucions que revolucionin la indústria i tinguin impacte social.

El procés de presentació de candidatures es farà a través d'una plataforma digital que estarà activa entre el 16 de setembre i el 10 de desembre de 2019. Un cop tancat el termini de recepció de candidatures, un jurat seleccionarà els guanyadors per assistir a un esdeveniment el 28 de gener de 2010 al Barcelona Health Hub. 

Durant la jornada del 28 de gener els seleccionats gaudiran d'un dia de mentoring i debat amb experts en la matèria i, al final del dia, s'escolliran els guanyadors. El guanyador de Health4Good rebrà un premi de 3.000 euros, així com el reconeixement i visibilitat com "Guanyador del Health4Good DKV". A més l'asseguradora estudiarà la possibilitat de col·laborar en el projecte, i se li facilitaran contactes amb professionals i actors del sector.

Categories

  • Individual.
  • Grupal: de 2 a 5 participants.

Selecció de participants

El procés de presentació de candidatures es farà a través d'una plataforma digital que estarà activa entre el 16 de setembre i el 10 de desembre de 2019. Un cop tancat el termini de recepció de candidatures, un jurat seleccionarà els guanyadors per assistir a l'esdeveniment del 28 de gener de 2010..

Un jurat compost per membres de DKV i experts convidats valoraran les candidatures presentades. Se seleccionaran un màxim de 30 participants.

Reptes i categories

  • Repte 1 - Per una vida saludable
  • Repte 2 - Prevenció i control de riscos
  • Repte 3 - Atenció digital per a pacients

Qui hi pot participar

Està dirigit a estudiants, emprenedors, empreses emergents (professionals o empresaris individuals) o desenvolupadors que siguin majors d'edat. 

 

Més informació:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.