Vés al contingut

Biocat

Fas recerca biomèdica i t’agradaria fundar la teva pròpia empresa? Vols conèixer sortides professionals en salut alternatives a la carrera acadèmica?

El Curs “Claus per Bioemprendre” mostra l’experiència d’emprenedors d’èxit en l’àmbit salut per visibilitzar rols que serveixin de model a altres investigadors del sector, afavorint la seva opció per l’emprenedoria i, per tant, la transferència tecnològica. 

El curs està adreçat a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors. L’edició 2019 del curs Claus per Bioemprendre tindrà lloc en tres sessions que se celebraran els dies 30 d'abril, 7 i 14 de maig de 2019.  La inscripció es podrà realitzar del 26 de febrer al 23 d'abril.

Primera Sessió: La bioemprenedoria és essencial per al desenvolupament de la biotecnologia

Els participants coneixeran com l’esperit emprenedor ha conformat el desenvolupament de la biotecnologia; aprendran a detectar bones idees científiques i quan i per a què val la pena convertir-les en negocis; coneixeran els principals models de negoci de les startup biotecnològiques, i com han anat evolucionant els darrers anys.

 

Registra't CRAASH Barcelona

 

Més informació

 


 

Organitza

Col·laboradors

 

 

Patrocina

 

Participa

                                               

                                              

 

Amb el suport de:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.