Vés al contingut

Biocat

Fas recerca biomèdica i t’agradaria fundar la teva pròpia empresa? Vols conèixer sortides professionals en salut alternatives a la carrera acadèmica?

El Curs “Claus per Bioemprendre” mostra l’experiència d’emprenedors d’èxit en l’àmbit salut per visibilitzar rols que serveixin de model a altres investigadors del sector, afavorint la seva opció per l’emprenedoria i, per tant, la transferència tecnològica. 

El curs està adreçat a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors. L’edició 2019 del curs Claus per Bioemprendre tindrà lloc en tres sessions que se celebraran els dies 30 d'abril, 7 i 14 de maig de 2019.  La inscripció es podrà realitzar del 26 de febrer al 23 d'abril.

 

Tercera Sessió: Cicle de vida de l’empresa biotecnològica: passos i socis que ens acompanyaran durant el camí

L’empresa biotecnològica és un instrument que permet fer avançar una tecnologia i traslladar-la fins al mercat. Durant el camí apareixen diferents tipus de socis que acompanyen el projecte durant una etapa del mateix. En aquesta sessió es mostra com alinear els interessos de tots els companys de viatge per tal que sigui un projecte empresarial i tecnològic d’èxit.

 

 

Registra't CRAASH Barcelona

Més informació

  • Descarrega't el programa

  • 1a Sessió Claus per Bioemprendre: La bioemprenedoria és essencial per al desenvolupament de la biotecnologia

  • 2a sessió Claus per Bioemprendre: 'Els primers passos: de la idea a les primeres rondes de finançament'

  • Per a qualsevol dubte o informació addicional, podeu contactar amb Biocat, amb Anna Rovira a events@biocat.cat o bé al telèfon 93 310 33 30.

 

Organitza

 

Col·laboradors

 

 

Patrocina

 

Participa

                                               

                                              

 

Amb el suport de:

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.