Vés al contingut

Des del 2001, el nombre d’assajos clínics duts a terme a Catalunya no ha parat de créixer any rere any (excepte el 2020, en què es van endarrerir a causa de la pandèmia de la COVID-19, que va afectar lleugerament la quantitat d’assajos iniciats durant l’any). Tot i això, la BioRegió va acabar destacant en nombre de participacions en assajos clínics de la COVID-19, i va assolir la sisena posició a Europa en aquesta categoria. 

Un sistema sanitari de primer nivell, amb hospitals de primera categoria i professionals sanitaris de renom internacional, són els actius principals que expliquen per què Catalunya s’ha convertit en una destinació prioritària per als assajos clínics de tot el món. De fet, les empreses farmacèutiques internacionals més rellevants, com ara Novartis, Roche, MSD, AstraZeneca, Janssen, GSK, Boehringer Ingelheim, Bayer, Bristol-Myers Squibb, Gilead, Pfizer, AbbVie o Sanofi, desenvolupen els seus assajos a Catalunya.

Catalunya és un dels deu llocs del món on tenen lloc més assajos clínics en procés, només per darrere de grans països com els Estats Units, Canadà, França, el Regne Unit, Alemanya, Espanya i Itàlia.

A més, Catalunya excel·leix en la realització d’assajos clínics en una àmplia varietat d’àrees terapèutiques, com es pot veure a la figura següent:

 

La quarta cimera anual SCOPE Europe (Summit for Clinical Trials Operations Executives Europe) se celebrarà a Barcelona a l’octubre

CHI SCOPE Europe està organitzada pel Cambridge Healthtech Institute (CHI) i tindrà lloc els dies 5-6 d'octubre del 2021 a InterContinental Barcelona - Fira Centre, de Barcelona. La conferència tindrà un format híbrid: virtual i presencial.

Aquest congrés serà una oportunitat per als líders de petites, mitjanes i grans farmacèutiques, farmacèutiques especialitzades, biotecnològiques, empreses proveïdores i centres acadèmics de recerca per reunir-se i compartir les millors pràctiques i debatre la nova era dels assajos basats en l’analítica i centrats en el pacient.

A l’esdeveniment hi haurà dues sessions centrals, grups de debat interactius, taules rodones, exposicions exclusives i networking. Serà una gran oportunitat per intercanviar idees i debatre la nova era dels assajos basats en l'analítica i centrats en el pacient.

Biocat ofereix un descompte del 20 % per a qualsevol tipus d’entrada amb el codi Biocat20 durant el procés de registre. No us ho perdeu!

Compreu el vostre passi i registreu-vos aquí!  

Necessites més informació?

Posa't en contacte amb nosaltres

Escriu-nos
Laura Diéguez
Laura DiéguezCap de Premsa i Continguts(+34) 606 81 63 80ldieguez@biocat.cat
silvia labe 2
Silvia LabéDirectora de Màrqueting, Comunicació i Intel·ligència Competitivaslabe@biocat.cat
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.