Vés al contingut

REDACCIÓ

Sis empreses de l’Estat espanyol, entre elles la biotecnològica catalana Anaxomics, han estat seleccionades pels editors de la revista americana Red Herring per al rànquing de les cent empreses més innovadores a la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica) de l’any 2011.

Anaxomics, amb seu a Barcelona, és l’única de l’àmbit de les ciències de la vida i les biociències d’entre totes les espanyoles. D’altres països hi ha Immatics biotechnologies GmbH i PomBioTech GmbH (Alemanya); Helioz Research and Development (Àustria); Symphogen (Dinamarca); Mendor (Finlàndia); AOPharma Ltd., LunGuard i Slender Medical Ltd. (Israel); Erydel (Itàlia); InhibOx i PneumaCare Limited (Regne Unit); i Smoltek AB (Suècia).

Les companyies que entren en aquest Top 100 són avaluades amb criteris quantitatius i qualitatius com el rendiment financer, la innovació tecnològica, la qualitat de la gestió, l'execució de l'estratègia, i la dedicació a la recerca i el desenvolupament.

Recentment, Anaxomics ha desenvolupat una tecnologia pròpia que permet integrar tota la informació coneguda sobre xarxes biològiques i mecanismes d’acció de medicaments en una gran xarxa interconnectada perquè, posteriorment, es pugui predir la futura eficàcia i seguretat de medicaments en fase de desenvolupament.

Firmes como Facebook, Twitter, Google, eBay i Skype van ser destacades en els seus inicis pels editors de Red Herring com a líders que canviarien les forma de treballar i de viure.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.