Vés al contingut

Amb l'objectiu de potenciar l’existència de personal format que cobreixi les necessitats de creixement de les empreses del sector de la biotecnologia i la biomedicina a Catalunya, Biocat presenta una nova edició del programa formatiu Biocàpsules

Les Biocàpsules, impartides per professionals de reconegut prestigi en cadascun dels seus àmbits, ofereixen formació pràctica d’alt nivell en diferents àrees del negoci, i permet als participants, només en un dia, treure’n el màxim rendiment i una immediata aplicació a la seva feina diària. Les empreses i entitats que col·laboren en la docència d'aquest programa són Juan Malaret Center of Negotiations, Trifermed, Hill Knowlton, La Salle, Janus Developments i la Universitat Autònoma de Barcelona.

S’han definit cinc àmbits estratègics perquè cada professional pugui rebre els coneixements necessaris per tal de millorar la competitivitat de la seva empresa:

 • Negociació per a directius de la biotecnologia - 15/4/2010
 • Desenvolupament de negoci - 27/4/2010
 • Comunicació estratègica - 19/5/2010 o 14/10/2010 - NOVETAT!
 • Gestió de projectes - 9/6/2010
 • Gestió estratègica de la propietat intel·lectual - 29/6/2010

La novetat per aquesta edició 2010 és la Biocàpsula de comunicació estratègica, que es podrà cursar al maig o bé a l’octubre, entenent que avui dia la comunicació és una eina estratègica que aporta valor a la companyia en aspectes tan rellevants com són la reputació, la imatge i la credibilitat.

El cost de cada sessió és de 300 euros, i la inscripció a les cinc Biocàpsules suposa un estalvi del 10% (cost total de 1.350 euros). Un cop acabada la sessió formativa es lliurarà un certificat d’assistència als participants.

Inscripció oberta!

Catàleg de presentació de les Biocàpsules

   Més informació: Biocat • Secretaria tècnica de les Biocàpsules • Tel. +34 93 310 33 30 • innovacio@biocat.cat

   Etiquetes:
   Subscriu-te a les nostres newsletters

   Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.