Vés al contingut

Biocat ha obert una nova convocatòria per participar a The Investment Readiness Series, la iniciativa de Biocat que pretén augmentar el nombre de projectes de recerca en salut preparats per rebre inversió a la BioRegió de Catalunya. El programa ofereix mentoria individual a empreses i projectes de recerca i els posa en contacte amb inversors per rebre assessorament i/o finançament.

La nova convocatòria, oberta fins al 3 de gener, s’adreça a empreses i projectes amb intenció de constituir empresa en un període aproximat d’un any, dins del sector tecmed, diagnòstic o digital health i amb tecnologia innovadora pròpia. El programa és gratuït i es permet més d'un projecte per institució o investigador principal.

Els projectes que es presentin a la convocatòria s’enviaran a un grup de venture capitalventure builders i inversors corporatius que col·laboren com a partners de Biocat en aquest programa. Els projectes escollits rebran assessorament individualitzat i els dies 4, 5 i 7 de març de 2019 participaran en tres jornades de reunions amb una vintena d’inversors, durant les quals podran presentar el seu projecte, rebre feedback i obrir contactes per a possibles inversions. En aquesta ocasió la trobada tindrà lloc al Tecnocampus Mataró.

La primera edició de The Investment Readiness Series, centrada en teràpies, va tenir lloc els dies 6 i 8 de novembre al Payment Innovation Hub i hi van participar diversos projectes biotecnològics.

A més, el proper 12 de desembre es celebrarà a Londres The Investment Readiness Series in the City, on es posaran en contacte emprenedors del sector català de ciències de la vida i de la salut amb inversors de Londres, Cambridge i Oxford.

Biocat preveu obrir cada any dues convocatòries de The Investment Readiness Series, cadascuna amb un focus temàtic diferent. El programa compta amb la col·laboració de TecnoCampus Mataró i ACCIÓ.

La presentació de propostes per a la convocatòria de The Investment Readiness Series - Medtech Edition es pot fer via web fins al 3 de gener.

 

Amb el suport de*:

*Amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.