Vés al contingut

Biocat estrena un nou portal web, una eina on l'entitat compila les seves iniciatives de reforç de la recerca, la innovació i el creixement empresarial, així com l’actualitat més rellevant del sector. A més, el nou web pretén donar més visibilitat i un espai de dinamització dels agents públics i privats que formen part de la BioRegió de Catalunya.

El nou web és també un espai informatiu per tal que organismes i empreses estrangeres puguin conèixer les empreses, entitats i grups de recerca, hospitals, universitats, administracions i estructures de suport a la transferència de coneixement i la innovació que formen part de l’ecosistema.

Una nova estructura més clara i entenedora

La nova navegació del web i l'arquitectura de la informació facilita a l'usuari trobar de manera fàcil les activitats i projectes en què treballa Biocat, alhora que permet estar informat de les últimes noticies i esdeveniments del sector.

L'arbre web consta de quatre grans apartats:

  • Qui som: Espai on les empreses i entitats del sector de les biociències poden conèixer millor Biocat, quina és la seva missió i els seus objectius, quins són els seus eixos estratègics i quines són les persones que tiren endavant els projectes de l'entitat.
  • Què femEn aquest apartat els usuaris podran consultar i conèixer les iniciatives i projectes en els que treballa Biocat per tal que el sector esdevingui un motor econòmic de Catalunya i sigui reconegut internacionalment. Des d’aquest apartat es podrà accedir també a les ofertes de treball del sector.
  • Coneix la BioRegióEspai on l'usuari pot conèixer les dades i característiques més representatives de la BioRegió i com aquesta s'ha posicionat com un dels bioclústers de major creixement a Europa. A més, es tracta d'un espai on poder consultar publicacions com l'Informe Biocat sobre l’estat de la BioRegió, els documents i informes de referència del sector i altres recursos d’interès. És en aquesta secció també on es podrà accedir al Directori de la BioRegió.
  • Actualitat del SectorEn aquest apartat, l'usuari pot estar al dia del que passa al sector, des dels esdeveniments més rellevants fins a noticies, entrevistes i reportatges d'elaboració pròpia.

Amb aquest nou web, Biocat vol potenciar la seva estratègia i presència digital per tal de millorar la interacció amb els agents del sector i donar-los visibilitat internacional. Com sempre, Biocat us anima a tots aquells que formeu part de la BioRegió a fer arribar les seves novetats per poder fer-nos ressò tant al web com a les xarxes socials de l’entitat.

El llançament del nou web coincideix també amb la creació d’un nou butlletí electrònic mensual (l’E-news), amb dos seccions noves: Start-up Generation –on empresaris expliquen en primera persona la seva experiència com a emprenedors–, i Bonus, un extra amb articles, vídeos o posts interessants. 

Biocat ofereix també un servei gratuït de recull de premsa escrita i digital a tots els professionals interessats en seguir la informació i els esdeveniments del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques. Mitjançant la subscripció els usuaris el rebran diàriament, de dilluns a divendres, a la seva bústia de correu electrònic.

Les subscripcions a ambdues comunicacions electròniques, així com a altres informacions sobre les activitats del sector de les biociències de Catalunya, es poden realitzar a través de la pàgina de subscripcions del nou portal web

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.