Vés al contingut

La propera edició del programa formatiu Biocàpsules impulsat per Biocat, que se celebrarà el dia 29 de juny al Museu Colet de Barcelona, estarà centrada en la Gestió estratègica de la propietat industrial. Aquesta Biocàpsula pretén proporcionar una visió de la gestió de les patents de l’empresa des d’un punt de vista estratègic, focalitzant-se en els elements clau que han de permetre la presa de decisions sobre els actius en matèria de propietat industrial. També es tractarà com evitar competències o interferències de patents o publicacions d’altres empreses. Amb una metodologia eminentment pràctica, els assistents podran saber què i quan patentar al llarg de la cadena de valor.

Prioritat estratègica de Biocat

Les Biocàpsules, que ja es troben en la seva segona edició, van néixer com a resposta a una de les prioritats estratègiques de Biocat de promoure i estimular l’oferta formativa de Catalunya en el sector de la biotecnologia i la biomedicina. Amb aquest programa es vol “cobrir necessitats no satisfetes actualment en les empreses del sector, alhora que reforçar les capacitats de presa de decisions estratègiques dels equips directius de les companyies”, segons assenyala la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell.

La sessió que es farà el proper 29 de juny s’engloba en el programa que Biocat està desenvolupant des del passat mes d’abril i que tracta cinc àmbits estratègics (Negociació per a directius de la biotecnologia, Desenvolupament de negoci, Comunicació estratègica, Gestió de projectes i l’actual sobre Gestió estratègica de la propietat industrial) amb la finalitat que cada professional pugui adquirir els coneixements necessaris per millorar la competitivitat de la seva empresa.

Aquesta edició de les Biocàpsules, que ha registrat un gran èxit participatiu, finalitzarà el dia 14 d’octubre amb una segona sessió dedicada a la Comunicació estratègica, que s’ha incorporat enguany com a novetat dins de la programació, i que analitzarà la comunicació com un element essencial de l’estratègia empresarial i una eina per millorar la competitivitat.

Dia: 29 de juny de 2010
Hora: de 9h a 18h
Lloc: Museu Colet • C/ Buenos Aires, 56 • Barcelona

Més informació: Biocat • Secretaria tècnica de les Biocàpsules • Tel. +34 93 310 33 30 • innovacio@biocat.cat

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.