Vés al contingut

Catalunya participa del 10 al 15 d'octubre a la fira biotecnològica més important de l’Àsia i una de les més influents a nivell internacional, la BioJapan celebrada a Yokohama, a l’est del Japó. Es preveu que entre els dies del congrés, de dimecres a divendres, se celebrin més de 8.000 reunions de negoci entre els 15.000 professionals, directius d’empreses i científics que assistiran a la trobada.

En aquesta 19a edició de la fira, Catalunya hi serà present físicament a través d’un estand de Biocat i ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa–. Aquest espai acollirà 7 empreses catalanes que s’han desplaçat fins al Japó per participar en aquest esdeveniment: Rubió, Salvat, Leukos Biotech, Mind the Byte, Ability Pharma, Thrombotargets i ZeClinics. Mentre que Biocat i ACCIÓ donaran a conèixer el potencial de Catalunya en l’àmbit de la biotecnologia, les empreses participaran en fòrums, seminaris i activitats de networking per ampliar la seva presència comercial al mercat asiàtic.

Aprofitant la presència al Japó, les empreses catalanes viatgen a la regió d’Osaka, que compta amb un dels principals hubs de la indústria farmacèutica i biotecnològica de la regió. Allà tindrà lloc un event de partnering organitzat pel projecte europeu BioXclusters plus, del qual Biocat forma part, i el clúster biotech d’Osaka. ACCIÓ i Biocat ja han agendat entrevistes de treball entre les companyies catalanes amb empreses del sector de la biotecnologia d’aquesta regió. En total, durant tota la missió, les 7 empreses hauran mantingut més de 150 reunions amb companyies asiàtiques.

L’objectiu de la missió comercial és que les empreses catalanes iniciïn o consolidin la seva presència al Japó, el segon mercat farmacèutic del món i líder en importacions del sector de la biotecnologia. De fet, segons l’Informe Biocat 2015, Japó figura en el top ten de mercats prioritaris per a les empreses catalanes de ciències de la vida i de la salut, juntament amb Estats Units, Alemanya, Regne Unit, Espanya, Itàlia, França, Mèxic, Brasil i Xina.

 

Notícia relacionada:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.