Vés al contingut

BiocatBarcelona Tech City han signat un acord de col·laboració per impulsar la innovació en salut a Barcelona. Ambdues entitats han acordat col·laborar en projectes estratègics i coorganitzar activitats dirigides a startups i emprenedors que contribueixen a la millora de la salut i l'atenció al pacient.

Entre altres accions, l'acord contempla el suport de Biocat a Barcelona Tech City en el seu projecte de Health Hub dins del Campus Tecnològic Urbà que està impulsant, així com la disposició d'un espai per als seus programes d'Acceleració i Innovació, especialment els relacionats amb la iniciativa de desenvolupament de talent i de creixement empresarial Moebio.

Per la seva banda, Barcelona Tech City donarà suport als programes de Biocat centrats en la innovació en salut i l'atracció d'inversions com ara d·HEALTH Barcelona, CRAASH Barcelona, Claus per Bioemprendre o les trobades amb inversors The Investment Readiness Series. A més, Barcelona Tech City oferirà condicions especials a les organitzacions vinculades a Biocat interessades en convertir-se en membres de l'associació.

L'acord, que converteix les dues entitats en socis estratègics, ha estat signat per Jordi Naval, Director General de Biocat, i Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City.

"Biocat porta més de 10 anys accelerant projectes de salut i formant futurs emprenedors - explica Jordi Naval, Director General de Biocat-. L'acord amb Barcelona Tech City facilitarà la convergència de startups de salut digital amb l'ecosistema tecnològic i d'inversió del Pier01 que segur enriquirà i contribuirà al creixement de l'ecosistema de Barcelona. "

"Barcelona Tech City treballa per consolidar Barcelona com a hub internacional, i en aquest sentit és fonamental per a nosaltres col·laborar molt estretament amb sectors de gran potencial per a la ciutat com és sens dubte el sector de les ciències de la vida i de la salut -destaca Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City-. Cada setmana es crea una nova empresa de salut a la BioRegió de Catalunya, que compta ja amb més de 1.000 empreses i més de la meitat es concentren a la ciutat de Barcelona ".

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.