Vés al contingut

La nova normalitat ha obligat a refer la manera com ens relacionem, i les trobades professionals i de partnering no són una excepció. Tenint en compte això, Biocat i CataloniaBio & HealthTech llancen l’E-Pitch Training Program, un programa específic per a projectes i startups que vulguin millorar la seva presentació a través de la pantalla davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut.

Un inversor pot arribar a veure cada mes desenes de presentacions de projectes i d’startups. Més enllà del potencial i de la qualitat de la recerca en qüestió, què pot fer que una d’elles destaqui sobre la resta? Com convertir i adaptar una idea en una història que captivi a un potencial públic virtual? Els participants de l’E-Pitch Training Program comptaran amb 2 sessions formatives individuals, durant les quals rebran feedback sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance davant d’una pantalla.

La formació anirà a càrrec de Luis Ruiz-Avila i Diana Sansó, reconeguts experts del sector que ajudaran a millorar tant la forma com el contingut dels missatges en un entorn virtual. “No es tracta d’ordenar diapositives, sinó de transformar el pitch en una presentació que enganxi”, destaca Ruiz-Avila. I traslladar als participants uns coneixements que els serveixin a llarg termini, “ajudant-los a sembrar la llavor de la visió crítica”, afegeix Sansó.

El preu del programa és de 150 euros per empresa/projecte, que inclou les dues sessions que es duran a terme entre setembre i desembre del 2020. Les sessions són personalitzades i hi pot participar més d’una persona de cada empresa o projecte. Les places estan limitades a un màxim de 18 i es poden reservar aquí abans del 10 de setembre.

 

Premis Àlex Casta: qui té el millor ‘pitch’ de la BioRegió?

El proper 28 de setembre es lliuraran per primer cop els Premis Àlex Casta, una iniciativa conjunta de l’ecosistema en record del Dr. Àlex Casta, reconegut professional del sector que va morir al desembre del 2018. Els guardons neixen amb l’objectiu de reconèixer el millor pitch de la BioRegió i impulsar el talent, donar visibilitat i incentivar l’emprenedoria dins l’ecosistema.

Els 5 finalistes rebran dues sessions virtuals de formació de cara a la final, on realitzaran el seu pitch de manera presencial però sense públic. L’acte se celebrarà coincidint amb la presentació de l’Informe de la BioRegió 2020, elaborat conjuntament per Biocat i CataloniaBio & HealthTech, amb el suport d’Amgen. L’empresa guanyadora obtindrà un premi per valor de 5.000€ –2.500 € en metàl·lic i 2.500€ de borsa d’hores de consultoria– gràcies al suport de Genesis Biomed; un trofeu commemoratiu per gentilesa d’UPF Ventures; 1 any de subscripció gratuïta a l’associació CataloniaBio & HealthTech i visibilitat en els materials de comunicació de les entitats organitzadores.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.