Esteu aquí

Pitch Training Program

Un inversor pot arribar a veure cada mes desenes de presentacions de projectes i d’startups. Més enllà del potencial i de la qualitat de la recerca en qüestió, què pot fer que una d’elles destaqui sobre la resta? Com convertir i adaptar una idea en una història que captivi un potencial públic virtual?

Per tal d’ajudar els emprenedors a definir el seu pitch i la seva performance a través de la pantalla, Biocat i CataloniaBioHT llancen un programa específic, de la mà de dos experts del sector amb recorregut i experiència consolidada, on cada projecte o startup rebrà coaching de manera personalitzada.

Pitch Training s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació).

Els participants comptaran amb 2 sessions formatives online per a cada projecte/startup, de 90 minuts cadascuna, en dues setmanes diferents, per poder incorporar el feedback rebut entre cada sessió.

 

Sessió 1:
• Introducció de la sessió: objectiu i format
Pitch de l'equip del projecte
Feedback dels mentors
• Preguntes i respostes
• Resum Pla d'Acció

Sessió 2:
• Introducció de la sessió
Pitch de l'equip del projecte
Feedback dels mentors
• Preguntes i respostes
• Principals aprenentatges

 

Els mentors

Els participants rebran feedback sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance davant l’audiència. Les sessions comptaran amb l’atenció individualitzada de dos experts que participaran conjuntament en les dues sessions presencials de cada empresa:

Luis Ruiz-Avila

 

 

 

 

 

Doctor en Biologia Molecular per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Alta Direcció d’Empreses per l’IESE Business School, Luis Ruiz-Avila té una dilatada carrera professional com a CEO de diverses startups biomèdiques i biotecnològiques, incloent-hi ERA Biotech, Advancell, TCD Pharma, Archivel Farma i Spherium Biomed. Actualment és CEO d’Aquilón Cyl i Leukos Biotech, Business Advicer a Biointaxis i Mentor a la xarxa Mentor & Coaching Network d’EIT Health. 

Diana Sansó

Llicenciada en Psicologia, Postgrau en Recursos Humans i Relacions Industrials i Coach certificada per The Coaches Training Institute, Diana Sansó és Senior Manager d’AisGroup i té més de 15 anys d’experiència en Recursos Humans i coaching. Dins del sector biomèdic, ha dirigit l’àrea de Formació i Desenvolupament de Sanofi-Aventis a Espanya, on també va col·laborar per facilitar la fusió cultural d’ambdues organitzacions, i ha estat Business Partner de Recursos Humans a Boehringer Ingelheim. Ha desenvolupat part de la seva carrera a l’estranger, amb posicions de consultoria i formació corporativa a Arthur Andersen, o com a Cap de Recursos d’Inditex a Regne Unit i Irlanda. 

 

Tarifa i procés de registre

El preu del programa és de 150 euros per empresa, incloent-hi les 2 sessions presencials. Els emprenedors interessats en participar-hi s’han de registrar abans del 10 de setembre. Les places estan limitades a un màxim de 18 projectes. Consulta aquí les dates disponibles i reserva la teva plaça!

Apunta't ara al Pitch Training Program