Vés al contingut

Com a seu de l’edició 2010, Catalunya té un lloc destacat al congrés BIO-Europe Spring, que se celebra del 16 al 18 de març a Milà (Itàlia). Biocat compta amb un estand (núm. 47), que actua com a plataforma per a tot el sector biotecnològic i biomèdic català.

Les aliances estratègiques són una part important de l’èxit de les empreses biotecnològiques i biomèdiques per accedir a nous mercats, per obtenir finançament i per identificar noves possibilitats de propietat industrial. En aquest sentit, BIO-Europe Spring és el congrés dissenyat per facilitar un partenariat de primer nivell específic per a les necessitats del sector biotecnològic i biomèdic. L’any passat es van mantenir més de 5.800 reunions “one to one”, xifra que el situa com el congrés que ofereix el major nombre de trobades capaces de generar negoci, si es compara amb altres cites relacionades amb el sector.

BIO-Europe Spring també ofereix un programa de conferències, de presentacions d’empreses i “workshops”.

Les institucions i entitats catalanes que participen a Milà són l’ACC1Ó, l’Ajuntament de Barcelona, Almirall, GP Pharm, l’Institut de Ciència i Tecnologia (IUCT), Intelligent Pharma, KIM BCN, Lacer, Omnia Molecular, Oryzon i Palau Pharma.

Fotografia: imatge gràfica per promocionar el BIO-Europe Spring Barcelona 2010, que es pot veure aquests dies a l’estand de Biocat a Milà.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.